Kartično poslovanje

Uz transakcijske račune otvorene kod Banke splitsko dalmatinske stječete pravo na korištenje naših debitnih kartica koje uvelike olakšavaju svakodnevni život i poslovanje, omogućujući vam 24-satni pristup novcu na računu te bezgotovinska plaćanja na tisućama prodajnih mjesta u zemlji i svijetu, kao i u sve popularnijoj on-line kupnji.
Građanima je na raspolaganju međunarodno prihvaćena Visa Electron debitna kartica, vezana uz multivalutni tekući račun.
Poslovnim subjektima namijenili smo poslovnu debitnu karticu MasterCard Business Debit kako bi se smanjila potreba za nošenjem gotovine u poslovnom okruženju, ali i kako bi tvrtka mogla jednostavno i lako pratiti svoje financijske izdatke.

Zašto koristiti kartice Banke splitsko - dalmatinske?

Kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima te za podizanje gotovine na bankomatima i POS uređajima.

Kartice se mogu koristiti i za kupnju putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata.

Zahvaljujući trenutnom pristupu vlastitom novcu, uz BSD kartice smanjuje se potreba nošenja gotovine, a prilikom plaćanja karticom u inozemstvu korisnik nema potrebu za konverzijom valuta.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od debitnih kartica, obratite se našim djelatnicima u najbližoj poslovnici Banke splitsko – dalmatinske.